Inchide

Termeni si conditii

Bine ati venit pe www.studiumonflowers.com („Website-ul" nostru).

Ne obligam sa livram flori exceptionale catre voi, clientii nostri, prin intermediul unor servicii contemporane excelente. Aceasta pagina va prezinta termenii si conditiile pe baza carora va vom pune la dispozitie florile si produsele accesorii (împreuna, „Produsele”) specificate pe Website-ul nostru www.studiumonflowers.com, prin intermediul unuia dintre serviciile noastre de abonament („Serviciile”). Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii înainte de a comanda orice Produse de pe Website-ul nostru sau înainte de a va abona la oricare dintre Serviciile noastre.

 

Acesti termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor domeniilor studiumonflowers.com si sub-domeniilor acestora (asadar Website-ului). „STUDIUM” este o marca a IN THE MOOD FOR FLOWERS SRL, o societate cu raspundere limitata cu sediul în Ploiesti, str. Arcasi nr. 14 A, 100424, România, înregistrata la registrul comertului de pe lânga Camera de Comert cu nr. J29 /2771 /2018, CUI: 40264591. Pentru a facilita lectura, ne vom referi la noi ca „noi” sau „STUDIUM”.

 

ABONAMENT SI DURATA

Orice comanda sau solicitare de abonament primita reprezinta o oferta de cumparare din partea dumneavoastra (Clientul) cu privire la anumite Produse, contra unui anume pret, si este conditionata de acordul nostru (STUDIUM). Încheierea contractului între noi si dumneavoastra cu privire la Produse ori Servicii, în baza acestor termeni si conditii si prin intermediul Website-ului (în continuare, “Contractul”), va surveni doar în momentul în care va notificam în scris acceptarea comenzii sau a solicitarii de abonament.. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra absoluta, sa refuzam orice comanda sau solicitare de abonament fara a fi necesara vreo justificare. În cazul unui refuz, va vom informa în mod prompt si vom rambursa ori anula orice plata primita integral sau partial, prin metoda de plata utilizata la plasarea comenzii ori a solicitarii de abonament.

Prin plasarea unei comenzi sau a unei solicitari de abonament pe Website confirmati ca sunteti major si aveti capacitate deplina pentru încheierea Contractului în baza acestor termeni si conditii.

Conform art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, asa cum a fost ulterior modificata si completata, dreptul de retragere nu este aplicabil în cazul produselor extrem de perisabile si supuse contaminarii odata ce ambalajul a fost deschis ori în cazul produselor executate dupa specificatiile clientului, asa cum sunt Produsele (acolo unde este vorba despre flori proaspete). Ca urmare, veti putea invoca dreptul de retragere numai cu privire la abonamente si/sau în masura în care Produsele nu îndeplinesc conditiile de mai sus. Pentru exercitarea dreptului de retragere, în termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa ne scrieti la hello@studiumonflowers.com pentru a ne informa, în termen de 14 zile de la data la care Contractul intra in vigoare între noi, conform celor de mai sus. În masura în care orice livrare a fost facuta în baza Contractului pâna la data notificarii dumneavoastra de retragere, nu veti putea beneficia de restituirea nici unui pret achitat în avans în legatura cu o astfel de livrare.

Durata Contractului va fi cea a abonamentului dumneavoastra, dupa cum ati ales prin contul dumneavoastra dedicat, accesând „Contul meu> […]" de pe Website-ul www.studiumonflowers.com

 

PRET

Pretul pe care va trebui sa îl achitati pentru fiecare comanda în cadrul unui abonament este pretul prevazut pe Website la momentul în care Contractul relevant intra în vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile publicate pe Website în orice moment, din motive incluzând, fara limitare, majorarea preturilor furnizorilor si partenerilor nostri, iar asemenea modificari vor fi imediat aplicabile cu privire la orice Contract aflat în vigoare, de la momentul publicarii pe Website.

În cazul în care decidem sa modificam preturile pe durata unui Contract, va vom acorda dumneavoastra, abonatii nostri, un preaviz scris nu mai scurt de 14 zile înainte de urmatoarea dumneavoastra livrare programata si va vom oferi posibilitatea de a înceta Contractul, în mod gratuit, în termen de 10 zile de la transmiterea preavizului nostru conform celor de mai sus, fara ca dumneavoastra sa aveti obligatia de plata cu privire la orice Produse care nu au fost livrate.

Daca nu ne contactati în termenul de 10 zile mentionat mai sus, dar nu mai târziu de 36 de ore înainte de data urmatoarei livrari solicitate de dumneavoastra, vom presupune ca ati acceptat costurile modificate, iar comanda dumneavoastra va fi executata cu modificarile de pret mentionate mai sus.

Pentru detalii cu privire la costurile de livrare, va rugam sa cititi Sectiunea “Livrarea, timpul de livrare si executarea” de mai jos.

Orice costuri în legatura cu utilizarea mijloacelor de comunicare la distanta, în legatura cu orice Contract, vor fi suportate exclusiv de dumneavoastra.

 

PLATA

Acceptam carduri de credit si debit Visa si MasterCard. Pentru a va oferi securitatea platilor, toate platile noastre sunt procesate în mod sigur de catre NETOPIA Mobilpay.

Pentru toate comenzile si/sau abonamentele, cardul dumneavoastra de credit sau de debit va fi debitat la încasare (la finalizarea comenzii) exclusiv pentru prima dumneavoastra livrare. Pentru livrarile ulterioare, daca este cazul, cardul dumneavoastra va fi debitat în mod repetat în orice saptamâna relevanta la valoarea comenzii(lor) dumneavoastra programata(e) pentru acea saptamâna, cu conditia ca dumneavoastra sa fi fost notificat anticipat cu privire la orice modificari de pret, conform celor detaliate mai sus. Sunteti responsabil sa faceti toate aranjamentele necesare, inclusiv cu banca dumneavoastra, pentru a permite ca platile relevante sa fie efectuate în mod corespunzator si la timp.

În cazul întârzierii la plata, spre exemplu din cauza anularii sau expirarii unei operatiuni de debitare directa, sau a insuficientei fondurilor în contul specificat, mai întâi STUDIUM va va notifica în scris, oferind un termen de 24 de ore pentru remedierea neexecutarii. În cazul în care dumneavoastra nu platiti întreaga suma datorata dupa primirea notificarii de reamintire, STUDIUM va avea dreptul de a suspenda în mod automat abonamentul si de a anula urmatoarea dumneavoastra comanda programata. Pentru ca abonamentul sa reintre în vigoare, va trebui ca dumneavoastra sa îl reactivati din spatiul dedicat al contului dumneavoastra.

Facturile si notificarile de reamintire cu privire la plati va vor fi transmise dumneavoastra exclusiv în format electronic, pe baza Datelor Personale puse la dispozitie de dumneavoastra.

Niciodata noi nu vom avea acces la sau pastra detaliile privind cardul dumneavoastra de credit sau de debit.

OFERTE SI CODURI PROMOTIONALE

La discretia noastra, putem oferi Produse la preturi reduse. Aceste oferte sunt valabile de la momentul introducerii pe Website si pâna la data încheierii ofertei, prevazuta pe Website, si nu pot fi folosite pentru comenzi plasate pe Website înainte de data introducerii ofertei sau dupa data încheierii acesteia.

În cazul în care dumneavoastra ati plasat o comanda si pretul Produsului comandat este ulterior diminuat sau redus în urma unei oferte speciale, va fi aplicabil pretul Produsului de la momentul plasarii comenzii dumneavoastra.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a pune la dispozitie oferte si promotii speciale, personalizate, si ca urmare va veti putea bucura de reducere numai daca ati primit oferta speciala respectiva.

Cu exceptia cazului în care se prevede în mod expres altfel, ofertele initiale gratuite sau reduse sunt valabile pentru utilizatorii noi ai Serviciilor STUDIUM si sunt valabile numai o singura data pentru o anume persoana.

Reducerile si creditul nu pot fi utilizate concomitent cu orice alte oferte.

Cu exceptia cazului în care se prevede altfel, se poate folosi doar un singur cod promotional pentru o comanda.

 

CARDURI CADOU

Utilizare

Cardurile Cadou si Voucherele Cadou STUDIUM (împreuna, „Cardurile Cadou”) pot fi folosite exclusiv pentru plata Produselor eligibile de pe www.studiumonflowers.com. Preturile Produselor achizitionate sunt debitate din soldul Cardului Cadou al platitorului. Daca pretul unei comenzi depaseste soldul Cardului Cadou al platitorului, diferenta de suma trebuie achitata printr-o alta metoda de plata, iar noi nu vom fi în niciun fel responsabili pentru acoperirea acestei diferente sau pentru orice întelegeri între dumneavoastra si beneficiarul unui Card Cadou cu privire la o astfel de diferenta.

Limitari

Cardurile Cadou, inclusiv orice sold neutilizat al unui Card Cadou, expira în termen de un an de la data emiterii. Pentru evitarea dubiilor. niciun sold neutilizat al unui Card Cadou nu va fi restituit cumparatorului ori beneficiarului unui Card Cadou dupa expirarea perioadei sus-mentionate. Cardurile Cadou nu pot fi folosite pentru cumpararea altor carduri cadou. Cardurile Cadou nu pot fi reîncarcate, revândute, transferate contra cost sau rascumparate contra numerar, cu exceptia cazului în care este obligatoriu conform legii.

Riscul de pierdere

Riscul de pierdere si proprietatea asupra Cardurilor Cadou trec asupra cumparatorului la momentul transmiterii electronice de catre noi a Cardului Cadou catre cumparator sau destinatarul desemnat, sau la momentul predarii de catre noi catre curier, dupa caz. Nu suntem responsabili pentru situatia în care orice Card Cadou este pierdut, furat, distrus sau utilizat fara permisiunea dumneavoastra.

 

SUSPENDAREA, ÎNCETAREA SAU MODIFICAREA CONTRACTULUI DE CATRE CLIENT

În cazul în care doriti sa va modificati abonamentul (inclusiv durata Contractului), va rugam sa procedati în acest sens prin aria dedicata din „Contul meu> Modifica abonamentul" de pe Website-ul www.studiumonflowers.com. Puteti suspenda ori anula un abonament în orice moment, în baza unei notificari transmise cu nu mai putin de 5 (cinci) zile înainte de data oricarei livrari stabilite în abonamentul dumneavoastra. Cu conditia transmiterii notificarii mentionate, suspendarea sau anularea va deveni efectiva în mod gratuit.

În asemenea circumstante, în cazul în care cardul dumneavoastra a fost deja debitat, va vom rambursa integral suma respectiva. În cazul în care notificarea este primita dupa termenul specificat si nu am putut efectua modificarile solicitate, veti primi si veti fi facturat pentru urmatoarea prima livrare catre dumneavoastra.

 

LIVRAREA, TIMPUL DE LIVRARE SI EXECUTAREA

STUDIUM efectueaza livrari gratuite în Bucuresti, judetul Ilfov si Ploiesti. Livrarile sunt posibile exclusiv în zilele specificate de STUDIUM, asa cum sunt acestea disponibile pe Website sau v-au fost notificate în scris în orice alt mod de catre STUDIUM. Intervalele de livrare sunt ore aproximative. STUDIUM nu va fi responsabil pentru nicio întârziere cu privire la o livrare care nu depaseste 4 ore dupa intervalul de livrare programat.

Livrarea va fi efectuata la adresa specificata atunci când v-ati înregistrat pe Website-ul nostru. Puteti modifica aceasta adresa prin functia „Contul meu> Date Personale" de pe Website-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a restrictiona livrarile în anumite zone, inclusiv dreptul de a elimina complet anumite zone din programul nostru de livrari. Va vom anunta cu privire la orice asemenea restrictii înainte de finalizarea comenzii dumneavoastra.

Sunteti integral responsabil pentru informatiile privind numele si, dupa caz, adresa de livrare (cu toate detaliile necesare) si numarul de telefon de contact, precum si pentru detaliile necesare pentru facturare, care trebuie sa fie precise, corecte si complete pentru ca o livrare sa poata fi facuta în mod corespunzator. Noi nu vom fi responsabili pentru nicio eroare din partea dumneavoastra cu privire la asemenea informatii. Dumneavoastra trebuie sa ne notificati imediat daca aveti orice motiv pentru a suspecta ca informatiile transmise noua prin Website sau contul dumneavoastra au fost accesate fara permisiunea dumneavoastra sau contul sau parola dumneavoastra au fost compromise în orice fel.

Trebuie sa va asigurati ca Produsele pot fi predate personal dumneavoastra sau destinatarului, la adresa de livrare specificata de dumneavoastra. În cazul în care dumneavoastra sau destinatarul nu sunteti prezenti pentru livrare, la data programata pentru livrare, suntem îndreptatiti sa va facturam integral cu o suma egala cu pretul Produselor perisabile incluse în comanda dumneavoastra si costul livrarii, dupa caz, si dumneavoastra nu veti avea dreptul la nicio rambursare pentru un avans achitat în acest sens.

În cazul în care am primit de la dumneavoastra instructiuni sa lasam un colet livrat la adresa dumneavoastra, fara supraveghere, ne declinam orice responsabilitate care ar putea surveni ca urmare a nesupravegherii Produselor pentru o perioada de timp ulterioara livrarii. Aceasta include, fara limitare, furtul, degradarea, contaminarea si rezultatul oricarei schimbari de temperatura la adresa specificata.

Trebuie sa ne notificati imediat în cazul în care Produsele care v-au fost livrate sunt incomplete sau includ Produse incorecte. Nu veti fi taxat pentru orice Produse incorecte sau Produse pe care nu le-ati primit. În orice situatie, raspunderea noastra este limitata la pretul Produselor care nu au fost livrate sau care au fost livrate incorect si costul livrarii.

În cazul în care pretul Produselor nu a fost achitat în conformitate cu Contractul pâna la data urmatoarei livrari programate, STUDIUM este îndreptatit sa opreasca livrarea respectiva si/sau orice livrari ulterioare ale Produselor, pâna când pretul va fi achitat integral pentru orice astfel de livrare.

STUDIUM poate executa Contractul prin intermediul unor terti.

 

POLITICA DE RAMBURSARI SI RESTITUIRI

Prospetime si degradare

Desi florile noastre sunt împachetate cu grija, pentru a ne asigura ca ajung la fel de proaspete si frumoase cum au plecat de la noi, uneori (si din motive în afara controlului nostru) acestea se pot degrada în timpul transportului. Daca primiti flori care nu par proaspete sau care sunt degradate, va rugam sa informati, contactând Servicii Clienti la hello@studiumonflowers.com.

Daca florile nu sunt corespunzatoare propriilor noastre standarde ridicate, va vom oferi posibilitatea de a alege între o înlocuire cu Produse proaspete, la urmatoarea noastra data de livrare disponibila, sau o rambursare integrala. Va rugam sa aveti în vedere ca este necesar sa ne transmiteti prin e-mail o fotografie (care sa evidentieze data si ora la care a fost facuta) a florilor care nu au fost proaspete sau au fost degradate, în termen de 12 ore de la primirea acestora, pentru a putea fi eligibil pentru o rambursare sau înlocuire.

 

Restituirea florilor

Va rugam sa întelegeti ca, din cauza naturii perisabile a florilor, nu putem accepta restituiri ale acestor Produse. 

 

Restituirea vazelor si Cardurilor Cadou

Aveti dreptul sa ne restituiti numai Produsele extra de unica folosinta – cum ar fi vazele sau Cardurile Cadou, cu conditia ca aceste Carduri Cadou sa nu fi fost folosite pâna la data restituirii. Trebuie sa manipulati cu grija Produsele primite, inclusiv ambalajul. Trebuie sa returnati Produsul si toate accesoriile livrate împreuna cu acesta, în starea si ambalajul original – daca este rezonabil posibil – în termen de 14 zile de la livrare. Produsul care beneficiaza de dreptul de anulare trebuie returnat la urmatoarea adresa: Arcasi 14A, 100424, România.

 

Dreptul de restituire conform celor de mai sus poate fi exercitat în mod gratuit, dar dumneavoastra va trebui sa suportati integral costurile restituirii Produsului, cu exceptia cazului în care STUDIUM s-a oferit sa organizeze ca Produsul sa fie colectat de la dumneavoastra.

 

RASPUNDEREA NOASTRA

Desi vom depune toate eforturile pentru a ne asigura ca Serviciile STUDIUM sunt neîntrerupte si fara erori, nu putem garanta aceste aspecte si, ca urmare, nu ne asumam nicio raspundere pentru orice întrerupere a Serviciilor STUDIUM si nu vom avea nicio obligatie în baza acestor termeni si conditii si/au a oricarui Contract în cazul oricarei situatii care face Serviciile STUDIUM imposibil sau nepractic de executat, cu exceptia situatiei în care raspunderea noastra nu poate fi limitata conform legii.

STUDIUM nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau prejudicii directe sau indirecte, inclusiv beneficiul nerealizat, care (i) nu sunt determinate de vreo încalcare din partea noastra, inclusiv cele cauzate de încalcarea sau nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii si/sau a oricarui Contract în vigoare între noi, sau (ii) care nu erau previzibile nici pentru dumneavoastra nici pentru noi la încheierea oricarui Contract aplicabil între noi. STUDIUM nu va fi responsabil pentru niciun viciu aparent sau ascuns al Produselor, cu exceptia acelor vicii care ne-au fost cunoscute la livrarea acelor Produse.

În nicio situatie raspunderea noastra nu va depasi costul de înlocuire a Produselor sau pretul platit de dumneavoastra în avans în legatura cu Produsele si costul livrarii acestora, daca este cazul.

Unele Produse, fiind flori proaspete, pot contine alergeni sau alte substante contaminante (cum ar fi polenul sau tesuturile vegetale care pot plutesc în aer). Nu garantam absenta acestor alergeni sau a altor substante contaminante din Produse si nu vom fi responsabili pentru orice prejudicii de orice fel cauzate direct sau indirect de asemenea Produse, ca urmare a prezentei unor asemenea alergeni sau substante contaminante în Produse.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau restrictiona utilizarea Website-ului, indiferent de motive, si nu vom fi responsabili în nicio situatie pentru orice astfel de suspendare sau restrictionare a utilizarii.

Nu vom fi responsabili pentru nicio inconsecventa, eroare (inclusiv eroare de redactare) sau omisiune de orice fel sau pentru efectele utilizarii Website-ului sau continutului acestuia. Tot continutul prevazut sau disponibil pe Website sau caruia i se face publicitate prin intermediul acestuia este oferit fara niciun fel de garantie din partea noastra cu privire la caracterul complet sau corect (indiferent de data publicarii sau în decursul timpului) sau de rezultatele obtinute în legatura cu acesta si excluzând, în cea mai mare masura permisa de lege, toate declaratiile, garantiile, conditiile sau alti termeni în legatura cu Website-ul.

Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de programe cu potential caracter daunator care pot fi instalate de terti pe acest Website, serverul pe care este gazduit sau e-mailurile transmise de catre noi. Sunteti integral responsabil pentru utilizarea acestui Website, inclusiv orice subscriere facuta prin acesta, fiind singur raspunzator pentru orice prejudicii directe sau indirecte suferite de dumneavoastra sau de terti prin sau ca urmare a utilizarii acestui Website sau a continutului acestuia.

[Accesul la acest Website se realizeaza prin intermediul unor pagini securizate, folosind sistemul de criptare SSL si fiind marcate cu textul “htpps://” si cu simbolul unui lacat, pozitionat în stânga câmpului de adresa a Website-ului. În cazul în care remarcati lipsa acestor simboluri, va recomandam sa parasiti imediat Website-ul si sa ne anuntati imediat cu privire la aceasta situatie. Nu vom fi responsabili în niciun fel pentru nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor recomandari.]

Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de prejudiciu determinat direct sau indirect de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii si/sau a Contractului.

 

CIRCUMSTANTE ÎN AFARA CONTROLULUI NOSTRU

Conditii meteo nefavorabile
Conditiile meteo nefavorabile pot împiedica livrarea comenzilor în termenul solicitat sau chiar livrarea însasi. Dupa cum mentionam mai sus, în asemenea circumstante, raspunderea noastra va fi limitata la pretul achitat în avans de catre dumneavoastra pentru Produsele care nu au fost livrate, si în orice situatie fara a limita generalitatea paragrafului de mai jos.

Forta majora
Nici STUDIUM si nici dumneavoastra nu vom fi responsabili pentru orice încalcare a acestor termeni si conditii sau a oricarui Contract determinata de o situatie de forta majora, asa cum este definita în Codul Civil român.

 

MODIFICAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII

STUDIUM îsi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii, precum si continutul Website-ului, în orice moment, fara ca acordul dumneavoastra sau orice notificare prealabila sa fie necesara, iar asemenea modificari vor deveni aplicabile de la data publicarii pe Website. În masura în care este obligatoriu conform legii, dumneavoastra veti primi notificare anticipata cu privire la orice asemenea modificari.

Daca o asemenea modificare determina o schimbare importanta în livrarea Produselor sau Serviciilor STUDIUM, dumneavoastra aveti dreptul de a înceta Contractul prin notificare transmisa catre noi înainte ca modificarea sa va devina aplicabila conform celor de mai sus.

Sunteti rugat sa verifice Website-ul în mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu cea mai recenta versiune a acestor termeni si conditii.

În cazul în care orice prevedere a acestor termeni si conditii este anulata, anulabila sau nu poate fi pusa în executare, aceasta situatie nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi. Prevederea considerata anulata, anulabila sau imposibil de pus în executare va fi înlocuita cu o noua prevedere care va reflecta în cea mai mare masura posibila continutul economic al celei dintâi.

 

ÎNCETAREA JUSTIFICATA

În cazul în care dumneavoastra nu va îndepliniti obligatiile în baza unui Contract, spre exemplu obligatiile dumneavoastra de plata, STUDIUM va poate transmite o notificare scrisa privind încalcarea, acordându-va o perioada de gratie specificata de STUDIUM în care dumneavoastra va puteti îndeplini obligatiile, si poate înceta Contractul fara interventia instantei în cazul în care dumneavoastra continuati sa nu va îndepliniti obligatiile dupa expirarea perioadei de gratie.

În plus fata de încetarea Contractului, STUDIUM îsi rezerva dreptul ca în orice moment sa va solicite compensarea integrala a oricarei pierderi sau prejudiciu suferit, inclusiv costurile aferente recuperarii creantelor.

 

LEGEA APLICABILA SI INTANTA COMPETENTA

Toate Contractele si obligatiile în baza acestora, precum si acesti termeni si conditii, sunt guvernate de ti interpretate în conformitate cu legea româna.

Orice neîntelegere între noi si dumneavoastra în legatura cu orice Contract si/sau acesti termeni si conditii va fi solutionata amiabil. În cazul în care nu reusim sa ajungem la un acord în aceasta privinta în termen de 30 de zile de la primirea unei notificari scrise din partea dumneavoastra cu privire la survenirea unei asemenea neîntelegeri, partile vor supune chestiunea judecatii în fata instantei competente de la sediul nostru social.

 

Acesti termeni si conditii au fost modificati cel mai recent la data de 10 septembrie 2019.

Politica de confidentialitate

Bine ati venit pe www.studiumonflowers.com („Website-ul" nostru).

STUDIUM se obliga sa livreze flori exceptionale catre voi, clientii nostri. De asemenea, va respectam confidentialitatea. Aceasta politica privind confidentialitatea prevede modul în care folosim si protejam orice informatii pe care ni le puneti la dispozitie prin utilizarea acestui Website, când comandati de la noi, corespondati cu noi, sau utilizati Serviciile noastre în orice alt mod. Aceasta va informeaza de asemenea cu privire la drepturile dumneavoastra în legatura cu confidentialitatea si la modul în care anumite legi vi se pot aplica.

În cazul în care aveti orice întrebari despre aceasta politica sau despre cum utilizam Datele dumneavoastra cu caracter personal (asa cum sunt definite mai jos), va rugam sa ne contactati la hello@studiumonflowers.com.

 

DESPRE NOI

Acest Website este operat de IN THE MOOD FOR FLOWERS SRL (denumit în aceasta politica privind confidentialitatea „STUDIUM”, „noi”, „noua” si „al nostru”). Noi suntem operatorul de date cu caracter personal pentru orice Date cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie în cursul utilizarii Serviciilor noastre.

„STUDIUM” este marca IN THE MOOD FOR FLOWERS SRL, o societate cu raspundere limitata cu sediul în Ploiesti, str. Arcasi nr. 14 A, 100424, România, înregistrata la registrul comertului de pe lânga Camera de Comert cu nr. J29 /2771 /2018, CUI: 40264591.

Ne puteti contacta la aceasta adresa ori prin e-mail la: hello@studiumonflowers.com.

 

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTAM?

„Date cu caracter personal” înseamna orice date care pot fi asociate cu dumneavoastra ca persoana, direct sau indirect, sau orice date pe care ni le puneti la dispozitie si care pot fi asociate cu orice alta persoana fizica în acelasi mod. Noi colectam informatii diferite în functie de cum dumneavoastra utilizati Serviciile si de modul în care interactionati cu noi. Datele cu caracter personal pe care le putem colecta includ:

Informatiile privind identitatea dumneavoastra si datele de contact, inclusiv numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresele de facturare si livrare. Aceasta situatie poate privi si informatii privind identitatea si datele de contact ale unei alter persoane pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie exclusiv în scopul ca noi sa ne putem executa obligatiile în baza unui Contract, spre exemplu daca doriti ca noi sa livram anumite Produse direct unei terte persoane. În masura în care aceasta situatie devine aplicabila în orice moment pe durata unui Contract, dumneavoastra declarati si garantati ca ati obtinut în mod corespunzator acordul expres al acelei persoane pentru a ne pune la dispozitie Datele sale cu caracter personal, exclusiv în scopurile mentionate mai sus.

Informatii privind utilizarea, care includ informatii despre cum dumneavoastra utilizati Serviciile noastre (inclusiv instructiunile dumneavoastra privind livrarea, comenzi/istoricul comenzilor, criterii de cautare, preferinte, activitatea pe Website).

Informatii tehnice, precum echipamentul pe care îl utilizati pentru a accesa Website-ul nostru, ID-ul unic al echipamentului, internet protocol-ul (IP) pe care îl folositi, tipul si versiunea browser-ului, fusul orar si amplasarea, setarile de afisaj, tipurile si versiunile programelor plug-in utilizate pentru browser, sistemul de operare si platforma, precum si alte aspecte tehnologice aflate pe echipamentul pe care îl utilizati pentru a accesa Website-ul nostru.

Informatii de marketing si comunicare, inclusiv orice comunicare pe care o putem primi de la dumneavoastra, si preferintele dumneavoastra cu privire la primirea notificarilor, marketing si alte comunicari de la noi.

Colectam de asemenea anumite informatii cu privire la platile si tranzactiile efectuate prin intermediul Website-ului nostru. Acestea nu includ detaliile privind cardul cu care ati efectuat plata, pe care le furnizati direct procesatorilor nostri de plati. (Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi si Sectiunea „Cum dezvaluim Datele dumneavoastra cu caracter personal?” de mai jos.). Noi nu colectam si nu stocam detalii cu privire la carduri de plata.

 

CUM COLECTAM DATE CU CARACTER PERSONAL DE LA DUMNEAVOASTRA?

Date cu caracter personal pe care ni le furnizati dumneavoastra

Colectam Date cu caracter personal de la dumneavoastra atunci când va creati un cont pe Website-ul nostru, când plasati o comanda, va înregistrati pentru un abonament, interactionati cu noi în orice alt mod (spre exemplu prin e-mail, corespondenta postala, telefon sau social media), sau ne furnizati un testimonial.

Date cu caracter personal pe care le colectam în timp ce folositi Serviciile

Colectam datele dumneavoastra tehnice si privind utilizarea Website-ului, dupa cum este descris mai sus, în timp ce utilizati Serviciile noastre. Unele dintre aceste date sunt colectate prin utilizarea de module cookie, semnalizatoare web si alte tehnologii similare.

Un cookie este un fisier de dimensiuni reduse care solicita permisiunea de a se localiza pe hard disk-ul computerului dumneavoastra. Odata ce v-ati dat acordul, fisierul este adaugat, iar acel cookie ajuta la efectuarea de analize cu privire la traficul web sau va anunta când vizitati un anume website. Cookie-urile permit aplicatiilor web sa va raspunda individual. Aplicatia web îsi poate personaliza operatiunile în functie de nevoile dumneavoastra, de ceea ce va place si nu va place, prin colectarea si reamintirea informatiilor despre preferintele dumneavoastra.

Pentru informatii complete despre modulele cookie pe care le folosim va rugam sa cititi Sectiunea „Module cookie” de mai jos.

 

CUM SI DE CE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Vom folosi Datele dumneavoastra cu caracter personal numai atunci când:

a) Datele cu caracter personal ne sunt necesare pentru a ne îndeplini contractul încheiat cu dumneavoastra.

Daca am încheiat un contract pentru a va furniza Serviciile noastre (ati subscris pentru un abonament), vom avea nevoie de Datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a îndeplini acest lucru. Datele cu caracter personal pe care le folosim depind de Serviciul(Serviciile) cu privire la care am cazut de acord. Spre exemplu:

Vom folosi detaliile dumneavoastra de identificare si de contact pentru a putea comunica cu dumneavoastra cu privire la Serviciile pe care le oferim, pentru a facilita furnizarea oricaror Servicii pe care le-ati solicitat (spre exemplu, pentru a crea un cont online, pentru a face o livrare), precum si pentru a raspunde oricaror solicitari, întrebari, situatii sau îngrijorari ale dumneavoastra.

Vom folosi informatiile dumneavoastra tehnice pentru a ne asigura ca Serviciile sunt afisate si functioneaza corect pe echipamentul dumneavoastra.

Noi (si furnizorii nostri de servicii) vom avea nevoie de informatiile dumneavoastra cu privire la plati pentru a facilita orice plati pe care dumneavoastra le autorizati. Pentru mai multe informatii cu privire la cele de mai sus, va rugam sa cititi Sectiunea „Cum dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal” de mai jos.

b) Avem un interes legitim (un scop de afaceri rezonabil) pentru a face acest lucru.

Vom folosi Datele dumneavoastra cu caracter personal pentru scopurile noastre legitime de afaceri, în cazurile în care aceasta utilizare nu ar afecta în mod nejustificat drepturile dumneavoastra.

Vom folosi datele dumneavoastra privind identitatea, detaliile de contract, informatiile privind utilizarea si informatiile de marketing pentru a ne pastra înregistrarile la zi.

Vom folos informatiile dumneavoastra privind utilizarea si pe cele tehnice pentru:

 • a furniza si a îmbunatati Serviciile noastre, pentru a ne întretine sistemul, pentru suport, raportare si gazduire de date, precum si pentru detectarea si depanarea erorilor (troubleshooting);
 • a ameliora performanta Website-ului nostru;
 • a ne asigura ca Serviciile noastre sunt sigure;
 • a analiza cum utilizatorii interactioneaza cu Serviciile noastre;
 • a dezvolta noi produse si servicii.

 

Putem de asemenea sa utilizam oricare sau toate informatiile amintite în cele de mai sus pentru a administra si gestiona activitatea noastra în general, pentru a detecta si preveni folosirea nepotrivita a Serviciilor noastre, precum si pentru a pune în executare termenii si conditiile sau orice alt contract la care putem fi parte. Va rugam sa ne anuntati daca sunteti de parere ca interesele si drepturile dumneavoastra fundamentale au o pondere mai importanta decât scopurile noastre de afaceri, si daca prin urmare ar trebui sa încetam procesarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal.

c) Ne-ati dat acordul.

Daca va înscrieti pe listele noastre de corespondenta, va vom transmite actualizari si informatii de marketing pe care ati fost de acord sa le primiti. Puteti opta sa nu mai primiti oricare sau toate dintre aceste comunicari prin accesarea link-ului de renuntare la înscriere sau a instructiunilor prevazute în orice e-mail pe care îl transmitem, sau prin transmiterea unui e-mail catre noi la adresa contact@studiumonflowers.com. Va putem de asemenea contacta în scopuri de cercetare de piata, daca ati fost de acord sa facem acest lucru.

Daca ati acceptat modulele cookie pe Website-ul nostru, vom folosi aceste informatii pentru servicii de re-marketing si vizare comportamentala, precum si pentru a va personaliza experienta pe Website-ul nostru si Serviciile online. Pentru informatii complete despre modulele cookie pe care le folosim va rugam sa cititi Sectiunea „Module cookie” de mai jos.

d) Trebuie sa respectam o obligatie legala.

În anumite circumstante, este posibil sa avem nevoie sa va pastram sau sa folosim Datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta reglementari si/sau prevederi legale, precum cele din domeniul fiscal.

 

CUM DEZVALUIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

a) Catre terti de încredere, furnizorii nostri de servicii. Acestia includ:

Soferii pentru livrari si curierii nostri autorizati, dupa cum este necesar pentru a executa orice comenzi ati fi plasat.

Dezvaluim anumite Date cu caracter personal catre furnizorii nostri de servicii de tehnologia informatiei, precum furnizorii de servicii de gazduire pentru Website si liste de corespondenta.

Daca ati acceptat modulele cookie, vom dezvalui anumite Date cu caracter personal catre Google Analytics. Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi Sectiunea „Module Cookie” de mai jos.

Vom dezvalui Datele dumneavoastra cu caracter personal numai catre terti furnizori de servicii în conditii de confidentialitate, iar acestia vor folosi Datele dumneavoastra cu caracter personal exclusiv în scopurile mentionate în aceasta politica.

Asa cum mentionam mai sus, nu dezvaluim informatiile dumneavoastra cu privire la plati catre procesatorii nostri de plati – în schimb, dumneavoastra furnizati aceste informatii direct acestor procesatori. Noi folosim serviciile NETOPIA Mobilpay. Pentru informatii cu privire la modul în care acestia utilizeaza Datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa cititi notificarile acestora privind confidentialitatea la (din pacate, pagina este disponibila exclusiv în limba româna) https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

b) Daca alegeti sa le distribuiti prin intermediul social media

Daca alegeti sa interactionati cu noi pe un forum public, precum social media, comunicatiile noastre pot fi vizibile catre alti utilizatori ai platformei.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi dezvaluite sau transferate catre potentiali sau actuali cumparatori, sau investitori în sau creditori ai afacerii noastre sau ai oricarora dintre activelor noastre, sau oricare dintre consultantii sau reprezentatii oricarora dintre cei de mai sus. În acest caz, ne vom asigura ca exista conventii de confidentialitate corespunzatoare.

În putine ocazii putem dezvalui Datele dumneavoastra cu caracter personal atunci când credem ca este necesar pentru a respecta legea, reglementarile sau cerinte legale (inclusiv o hotarâre a instantei sau o solicitare guvernamentala); pentru a pune în executare sau a aplica termenii de utilizare sau alte contracte; în contextul unei reorganizari a societatii sau a unei restructurari; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranta STUDIUM, a personalului nostru, a utilizatorilor nostri sau a altor persoane.

 

CUM PASTRAM ÎN SIGURANTA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Ne angajam sa ne asiguram ca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt în siguranta, pentru a preveni orice acces sau dezvaluire neautorizata, si am adoptat proceduri fizice, electronice si administrative corespunzatoare pentru a pastra în siguranta si a asigura Datele dumneavoastra cu caracter personal.

În pofida celor de mai sus, nicio transmitere de informatii prin intermediul Internet-ului sau prin stocare electronica nu este complet sigura. Desi am luat masuri corespunzatoare pentru a ne proteja împotriva dezvaluirilor neautorizate de informatii, nu putem garanta securitatea informatiilor dumneavoastra.

 

CÂTA VREME PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vom pastra Datele dumneavoastra cu caracter personal atâta vreme cât este necesar pentru a îndeplini scopurile în care le-am colectat, inclusiv în scopul de a satisface oricare cerinte legale, contabile sau de raportare, dupa cum urmeaza:

pe durata Contractului, Datele cu caracter personal necesare pentru executarea acestuia, precum si Datele cu caracter personal pentru care dumneavoastra v-ati dat acordul sa fie folosite în scopuri de marketing; si

pentru înca 5 ani dupa încetarea Contractului, pentru acele Date cu caracter personal pe care avem obligatia sa le pastram conform legii (spre exemplu, informatii necesare în scopuri contabile sau fiscale).

Pentru a determina perioada corespunzatoare de pastrare a Datelor cu caracter personal, luam în considerare cantitatea, natura si gradul de sensibilitate a Datelor cu caracter personal, potentialul risc de vatamare cauzat de utilizarea sau dezvaluirea neautorizata a Datelor dumneavoastra cu caracter personal, scopurile în care procesam Datele dumneavoastra cu caracter personal si daca putem atinge aceste scopuri prin alte metode, precum si cerintele legale aplicabile.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

Dumneavoastra aveti dreptul de:

 • a ne solicita sa rectificam Datele cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dumneavoastra, în cazul în care acele date sunt incorecte;
 • a ne solicita sa restrictionam procesarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal în anumite circumstante;
 • a ne solicita accesul la Datele cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dumneavoastra;
 • a ne solicita ca, în anumite circumstante, sa stergem Datele cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dumneavoastra;
 • a ne solicita sa va punem la dispozitie Datele cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dumneavoastra într-un format structurat, utilizat în mod obisnuit si care poate fi prelucrat electronic; si/sau
 • a va retrage în orice moment consimtamântul cu privire la utilizarea de catre noi a Datelor dumneavoastra cu caracter personal în scopuri de marketing. Va puteti retrage oricând consimtamântul acordat, în sensul celor de mai sus, prin transmiterea unui e-mail corespunzator catre noi la adresa hello@studiumonflowers.com;
 • a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata în cazul în care decizia respectiva produce efecte juridice sau le afecteaza pe acestea în mod semnificativ si care se bazeaza exclusiv pe prelucrarea automata a datelor menite sa evalueze anumite aspecte personale.
 • Aveti de asemenea dreptul de a depune o plângere la ANSPDCP, care este autoritatea româneasca de supraveghere în domeniul protectiei datelor cu caracter personal (https://www.dataprotection.ro/). În orice situatie, am fi recunoscatori daca mai întâi ne-ati contacta pe noi, astfel încât sa depunem toate eforturile pentru a gestiona direct preocuparile dumneavoastra. Daca doriti sa va exercitati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa ne contactati la contact@studiumonflowers.com.

Pentru a va proteja confidentialitatea si securitatea, vom lua toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea înainte sa va acordam accesul sau înainte de a face orice corecturi, inclusiv dar fara limitare a va solicita sa ne puneti la dispozitie o copie a actelor dumneavoastra de identitate.

 

MODIFICAREA ACESTEI POLITICI

Vom putea modifica aceasta notificare privind confidentialitatea în decursul timpului. Vom publica orice notificare revizuita pe acest Website, iar daca modificarile sunt semnificative, vom notifica membrii nostri prin e-mail.

Este important ca Datele cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dumneavoastra sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne informati daca Datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica în decursul relatiei dumneavoastra cu noi.

Aceasta declaratie privind confidentialitatea a fost actualizata ultima data la 10 septembrie 2019.

Politica de cookie-uri

Cum folosim modulele cookie

Folosim module cookie de tip jurnal de trafic pentru a identifica paginile care sunt folosite. Aceasta ne ajuta sa analizam datele cu privire la traficul pe pagina web si sa ne îmbunatatim Website-ul, pentru a-l putea personaliza pentru nevoile clientilor nostri.

În general, modulele cookie ne ajuta sa va punem la dispozitie un Website mai bun, prin faptul ca ne permit sa retinem setari astfel încât sa nu fie necesar ca dumneavoastra sa le re-introduceti atunci când vizitati o noua pagina; sa monitorizam care sunt paginile pe care le considerati folositoare si pe care nu; sa afisam informatii pe un website într-un mod care sa se potriveasca intereselor dumneavoastra; si sa retinem informatii-cheie cum ar fi codul dumneavoastra postal astfel încât sa nu fie necesar sa îl reintroduceti în mod repetat.

Un modul cookie nu ne da acces în niciun fel la computerul dumneavoastra sau la alte informatii despre dumneavoastra, altele decât cele pe care ati ales sa ni le dezvaluiti dumneavoastra. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati modulele cookie. Cele mai multe website-uri importante folosesc module cookie si cele mai multe browsere de Internet accepta module cookie în mod automat, dar puteti modifica setarile browser-ului dumneavoastra sa refuze modulele cookie, daca preferati asa. Totusi, aceasta va poate împiedica sa va bucurati de toate avantajele Website-ului nostru. Puteti deci pastra modulele cookie pe care le doriti, browser-ul fiind cel care retine ce website-uri au, respectiv nu au permisiunea de a folosi module cookie..

Detalii suplimentare despre cum puteti sterge modulele cookie gasiti prin accesarea urmatoarelor link-uri:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari web si iOS.

Pentru a obtine mai multe detalii despre modulele cookie si cum le puteti gestiona, va rugam sa vizitati website-ul AboutCookies.org.