Inchide

Despre noi

STUDIUM este un buchet de emotii, fericirea de a fi înconjurati de flori minunate. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvânt. Oamenii de stiinta au demonstrat ca florile au un efect benefic asupra starii de spirit si calitatii vietii. Florile sunt cel mai minunat mod de a îmbunatati starea emotionala si pot lumina orice spatiu, la birou sau acasa.

Acesta este motivul pentru care am decis sa lasam florile sa exprime emotiile care sunt prea vii, prea subtile, prea profunde pentru cuvinte. Speram sa dam o noua viata limbajului subtil al florilor, care sa traduca în forme si culori momentele tainice ale vietii noastre emotionale.

Asa ca te poti astepta sa primesti mult mai mult decât buchete frumoase fara batai de cap. Îti livram culoare si un nou vocabular pentru emotii. Speram ca ne vei primi sa îti fim alaturi zi de zi, cu un strop de prospetime si atentie pentru când te decizi sa te rasfeti cu flori.

Abordarea noastra este una proaspata, cu buchete din flori libere de constrângeri. Naturale si nelegate. Credem în frumusetea neîmblânzita a florilor si nu dorim sa le supunem în forme nenaturale si stricte. Si speram ca vei contribui cu o atingere personala la selectia noastra de boboci.

Vom alege cu grija si vom crea buchete stilate inspirându-ne din felul în care oamenii traiesc si converseaza cu florile în casele lor si în momentele cele mai intime. Paleta de culoare va fi diferita în functie de sezon si te încurajam sa încetinesti ritmul nebun al vietii si sa îti creezi un mediu în care sa te deconectezi si sa te reîncarci cu energia florilor.

Suntem hotarâti sa abordam deseurile într-o maniera atenta si speram sa ne putem baza pe tine în acest sens. Selectam cele mai proaspete flori în fiecare saptamâna, pe baza comenzilor primite de la pasionati. Astfel, te vei bucura mai mult de buchet, iar deseurile de flori nefolosite vor fi aproape de zero. Dezavantajul este ca ne vom adapta mai greu la nevoile tale spontane.

Suntem un start-up mic si credem ca furnizorii locali sunt cea mai buna alegere. Cu timpul, speram sa scurtam lantul traditional de aprovizionare, ceea ce va însemna profituri mai bune pentru fermierii locali, flori mai proaspete si mai accesibile pentru tine si, nu în ultimul rând, o victorie personala pentru o echipa care îsi bazeaza deciziile si crede cu tarie în durabilitate. Acest obiectiv nu este usor de atins, asa cum este cazul cu toate initiativele durabile. Pentru început, ca sa îti putem oferi saptamânal buchete cât mai diverse, ne vom aproviziona local si de la fermieri mici si medii din Europa.