Inchide
1


Alege dimensiunea buchetului

Mic: Conceput pentru spatiul tau preferat, buchetul mic are între 11-15 tulpini si o înaltime maxima de 45 cm. Se potriveste perfect in coltul tau de lectura, pe noptiera, insula de bucatarie sau pe biroul unde lucrezi la proiectele tale de suflet.

Comanda

Mediu: Am conceput buchetul mediu pentru a oferi oricarui spatiu un lifting. Construit din 17-21 tulpini cu o înaltime de 60-70cm în functie de florile de sezon. Se potriveste pe holul tau, pe masa de dinning, in living sau in spatiul deschis al biroului.

Comanda

Mare:Buchetul mare este cel care va impresiona. Are între 23-25 tulpini si o înaltime de maxim 90 cm. Nu este un clasic ci cu siguranta un buchet impresionant care face minuni oriunde îl asezi - chiar pe podea sau un colt pe care il dedici florilor.

Comanda
2


Planifica livrarea

Un buchet? Sau mai multe? Oricare varianta este posibila. Saptamanal, bilunar sau lunar? Nu spunem nu, depinde doar de tine.

Doresti sa te bucuri de flori in timpul saptamanii, acasa sau la birou? Iti recomandam sa selectezi livrarea de luni.

Sau preferi sa le vezi inflorind acasa, in weekend? Livrarea de joi este perfecta pentru asta.

3


Tu decizi

Pleci in vacanta? Poti lua o pauza* de la flori si poti reactiva abonamentul cand revii.

Vrei sa primeste buchete mai des sau in alte dimensiuni? Poti schimba frecventa cu care aducem flori la usa ta si/sau dimensiunea buchetului.

Si, desi ne-am intrista tare sa nu iti mai bucuram zilele cu flori, poti decide sa anulezi* abonamentul in orice moment.

*Te rugam sa ne anunti cu 5 zile inainte de o livrare programata, ca sa avem timp suficient pentru toate detaliile logistice.


4


Livrare gratuita in apa

Livram cu furgonete refrigerate, pentru a pastra florile intr-un mediu racoros pe timp de vara si la temperatura potrivita pe timp de iarna. De asemenea, livram in apa, ca sa nu stea insetate pana cand va intalniti.Vei primi un buchet de flori imbobocite, o explozie de culori si miresme care te asteapta. Buchetele sunt insotite de sfaturi si informatii utile despre cum sa le ingrijesti, ca sa te poti bucura mai mult timp de prospetimea lor.

Nu mai sta pe ganduri.

Comanda